Årbøgerne fra Historisk Samfund kan købes ved henvendelse til foreningens kasserer. Priser er incl. moms, men uden forsendelse. Send e-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til JENS E. CASPERSEN's HJEMMESIDE
- en hjemmeside indenfor slægtsforskning

Jeg vil gerne på denne side delagtiggøre andre i mine Forskningsresultater. Da jeg har hjulpet mange Slægtsforskere gennem nogle Knuder, har jeg en ret stor samling af Slægter, nogle Komplette og andre i små dele.

Jeg vil ikke sige at jeg dækker hele Landet, men hovedsagelig Himmerland og det mest fra Vendsyssel samt Sverige; Göteborg, Stift; Vestergötland, Halland og lidt i Skåne. Fra besøg på Arkiverne i Göteborg og Lund.

En del af mine arbejder findes på det Nordjyske Landsbibliotek i Aalborg og kan udlånes gennem andre biblioteker derfra.

Måske finder du også noget DU kan bruge i DIN søgning efter dine rødder. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse her på min side, og jeg vil da håbe at du på disse sider kan finde noget du kan bruge i din søgen.

Med Venlig Hilsen
Jens Ejgild Caspersen

 

 

 

 

 

 

  Historisk Samfund for Vendsyssel har til formål at udbrede kendskabet til Vendelboernes historie - men hvad er det egentligt medlemmerne får?
Samfundets flagskib er Vendsyssel Årbog med artikler om alle sider af Vendsyssels historie fra oldtid til nutid.
Optakten til årets generalforsamling er altid en udflugt, med indblik i en del af landsdelenes historie, hvor de historiske steder bliver præsenteret af kyndige guider. Hvert andet år er der en længere udflugt til områder der har eller har haft indflydelse på Danmarks historie.